Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Retourneren/Klachten

 

Timtoys doet er bij  alles aan om je zo gedetailleerd mogelijk te informeren over ons speelgoed.

Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen dan kan deze geruild worden.

Voorwaarden voor retourneren speelgoed

 1. Je kunt retouren aanmelden door een Email te zenden naar : marco@timtoys.nl
 2. Deze retouraanmelding zal binnen maximaal 3 werkdagen worden beantwoord.(Uitgezonderd vakantieperiodes welke aangegeven zijn op de website).
 3. In deze Email dien je aan te geven welke artikelen(artikelcode) je wenst te retourneren en het factuurnummervan je bestelling. Na aanmelding van je retouren ontvang je per Email informatie over de te volgen procedure zoals de wijze van verpakken en de wijze van retourneren.
 4. Retouren worden uitsluitend geaccepteerd binnen 14 dagen na levering van het produkt.
 5. Artikelen die in de uitverkoop met korting zijn gekocht mogen  geruild of geretourneerd worden.
 6. Het te retourneren artikel moet indien redelijkerwijs mogelijk nog voorzien zijn van de originele labels en in originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet terug genomen indien het artikel:
  1. Er zelf is getracht een gebrek te herstellen.
  2. De gebruiksaanwijzing en/of instructies niet zijn opgevolgd.
  3. Het artikel onverhoopt gebruikt is.
 7. Retouradres: 
 8. Timtoys.nl t.a.v Klantenservice 
  Enschedesestraat 46
 9. 7575AB Oldenzaal

Wat doet Timtoys met retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande condities?

 1. Indien de retourzending niet voldoende gefrankeerd is zien wij ons helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het gaat dan om de administratiekosten van 4,95 euro en de kosten welke ons door tnt post in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen(vanaf euro 14,-).Dit betekent dat deze kosten minimaal euro 18,95 zullen bedragen. Deze kosten zullen worden ingehouden op de creditnota van de voor ruiling aangeboden artikelen.
 2. Het volledige aankoopbedrag wordt vergoed.
 3. Het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort worden op uw rekening.


Verwerking van de retourzending.

Zowel de aanmelding als de ontvangst van een retour wordt door ons per Email bevestigd. Het bedrag van de retouren word gecrediteerd op uw bankrekening via ons betaalportaal Multisafepay.

Bestellen van een vervangend artikel bij een retour.

Indien je een artikel wenst om te ruilen, verzoeken wij je eerst het te retourneren artikel aan te melden via de Email ( marco@timtoys.nl ) . Vervolgens is dan het vervangende artikel te bestellen via de normale bestelprocedure op onze website. Zodra je een retour hebt aangemeld bij ons ontvang je per email een bevestiging .

Heb je een klacht over een artikel of onze dienstverlening?

Voor het aanmelden van een klacht met betrekking tot een artikel of een klacht met betrekking tot onze dienstverlening verzoeken wij je om de klacht  van je bestelling aan ons kenbaar te maken.
Dit kan telefonisch ( Maandag t/m Vrijdag ) tussen 10.00 uur en 16.00 uur. +31(0)541534601 of per email (marco@timtoys.nl).

Wij zullen binnen 3 werkdagen(uitgezonderd vakantieperiodes welke zijn aangegeven op de site) je klacht proberen op te lossen.

Indien je de klacht per Email aan ons kenbaar maakt,verzoeken wij je het factuurnummer en telefoonnummer te vermelden zodat we eventueel telefonisch contact met je kunnen opnemen.