Enschedestraat 46
7575AB, Oldenzaal
Overijssel - Nederland

Tel: +31 (0)541 534601
Email: info@timtoys.nl

Bestellen en betalen (achterafbetalen met acceptgiro) gaat eenvoudig bij Timtoys

Hieronder lees je hoe je in zes stappen kunt bestellen. Daarna kun je lezen op welke manieren je kunt betalen en hoe het bezorgen werkt.

Mocht je ondanks deze uitleg toch nog vragen hebben, dan kun je altijd even via het info@timtoys.nl of bellen met 0541 534601

 

Hoe kun je bestellen in onze online speelgoed winkel?

Het stappenplan:

 • Stap 1. Je kunt een selectie maken door bijvoorbeeld te klikken op een van de diverse categorieën. Je kunt ook op merk selecteren
 • Stap 2. Deze selectie kun je bekijken door te 'scrollen' (van boven naar beneden) of door te bladeren door de diverse bladzijdes. Als je klikt op een artikel, krijg je alle daarbij behorende informatie te zien .
 • Stap 3. Selecteer vervolgens het artikel en klik op 'Bestellen'. Het artikel ligt nu in de winkelmand.  Kies vervolgens 'afrekenen' of 'winkel verder'. Links op de pagina blijven altijd de zoekingangen, staan. Zo kun je altijd snel naar een volgend item zoeken.
 • Stap 4. Als je voor de eerste keer wat koopt bij Timtoys.nl klik je op Registreren(rechts boven in uw scherm). Vervolgens vul je al gegevens eenmalig in. Door een account aan te maken kun je bij een volgende bestelling eenvoudig inloggen met je email adres en wachtwoord, zodat je klantgegevens automatisch verschijnen. Indien je bij bezorgadres niets ingeeft is het bezorgadres hetzelfde als het factuuradres. Als je alles hebt ingevoerd klik je op afrekenen.
 • Stap 5. Vervolgens verschijnt het scherm met ordernummer van je bestelling en het totaalbedrag. In het afrekenscherm kun je kiezen uit de volgende betaalmethoden:

   • iDeal: Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING (Postbank), kunt u via onze site op een zeer veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een soort ONLINE PINNEN, te vergelijken met een Pinbetaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: www.iDeal.nl

  Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

  AfterPay voert voor timtoys.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij timtoys.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €200,00.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website, http://www.afterpay.nl/page/consument.

  Zie hier hoe Afterpay werkt: AfterpayVideo


  • Betaling via een bank- of giro overschrijving (vooruitbetaling).
  • Betaling bij afhalen; U kunt uw bestelling ook afhalen in ons afhaalpunt/showroom aan de Enschedesestraat 64, 7575AB te Oldenzaal. Let op! Afhalen kan van maandag t/m vrijdag , tussen 08.00 uur en 16.00 uur. U kunt dan kiezen tussen contante betaling of pinbetaling.
  •  
  • CreditCard
   U kunt uw order via Eurocard/Mastercard of Visa betalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het CreditCard betalings portaal van Multisafepay. Op deze manier garanderen wij u een efficiente en veilige betaling. De bestelling wordt direct verzonden. U betaald een geen! bijdrage in de kosten van creditcardbetalingen.
 • Nadat je betaling is geaccepteerd is je bestelling akkoord. Je krijgt automatisch bericht op het door jou aangegeven e-mailadres. In dit bericht is tevens een factuur opgenomen met een specificatie van de betaling. Vervolgens kom je weer terug bij de webshop van Timtoys.nl


Wat zijn de kosten voor bezorging?

Timtoys.nl brengt 5,95 euro voor de bezorging binnen Nederland in rekening.Bestellingen boven de 35 euro zijn vrij van verzendkosten binnen Nederland!

Voor de kosten van bezorging van speelgoed in Duitsland en Belgie brengen wij 7,95 euro  in rekening. 

Voor bezorging in andere landen verzoeken wij u een mail te sturen naar info@timtoys.nl met daarin aangegeven het aantal artikelen wat je wilt bestellen en het land + postcode waar het naar verzonden moet worden.

Wij sturen je dan per email een bericht over de verzendkosten.


Verzendwijze en levertermijn !

 • Wil je een artikel snel geleverd hebben dan adviseren wij om middels iDeal te betalen dit zorgt voor de meest vlotte verwerking
 • Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden.
 • De levering van goederen vindt altijd plaats binnen 1 week.(uitgezonderd vakantieperiodes zoals aangegeven op de website).
 • Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden. Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk zeven (7) werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Timtoys.nl zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

 

 

Besteld op: - maandag voor 15.00 uur is levering op dinsdag.

                      -dinsdag voor 15.00 uur is levering op woensdag.

                      -woensdag voor 15.00 uur is levering op donderdag.

                      -donderdag voor 15.00 uur is levering op vrijdag.

                      - vrijdag voor 15.00 uur is levering op zaterdag.

                      -zaterdag en zondag is levering op dinsdag.

Leveringen 6 dagen per week!

Leveringen binnen NL (leverzekerheid in 2017 was 99,8 %)

Wij leveren de meeste van onze pakketten via het netwerk van GLS  en DPD.

 
Alle prijzen zijn inclusief BTW !